ETEM Logo

ETEM Logo
Mbyll

ARKITEKTURA

SISTEMET ARKITEKTURALË TË ETEM TË DIZENJUAR PËR TË PLOTËSUAR PRITSHMËRITË E GJERA DHE KËRKUESE
SHIH MË SHUMË

NXJERRJET E ALUMINIT

PROFILET E ALUMINIT ETEM. NJË FURNIZUES, APLIKACIONE TË PAFUNDME.
SHIH MË SHUMË

RRETH NESH

ETEM është një lider në nxjerrjen e aluminit, ndër më premtuesit në Evropën Juglindore.

Me mbi 40 vite eksperiencë dhe prezencë të vazhdueshme në dizajnin dhe prodhimin e profileve për sistemet arkitekturale dhe aplikacioneve të ndryshëm industrialë, kompania është e përkushtuar për t’i shërbyer klientëve të saj me produkte dhe shërbime me vlerë të shtuar.

SHIH MË SHUMË
Produktet
Winston Churchill Politikan "Ne krijojmë ndërtesat tona, më pas ato na formojnë ne."
Frank Gehry Arkitekt "Arkitektura duhet të flasë vetë për kohën dhe vendin e saj, por duhet të dëshirojë përjetësinë. "
Lajme
Te rejat e fundit
12.09.2019

SË AFËRMI DO TË ZHVILLOHET KOFERENCA E PESTË TË ETEM-it NË LIDHJE ME INXHINIERIN E FASADAVE

Digjitalizimin dhe automatizimin në arkitekturë do të jenë ndër pikat kryesore të programit
Lexo më shumë
11.03.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES ME PROJEKTIN INDEWAG NË “DITËT EVROPIANE TË INDUSTRISË”

ETEM prezantoi me sukses projektin InDeWaG në "Ditët evropiane të industrisë", të organizuara nga Komisioni Evropian në kryeqytetin e Evropës - Bruksel
Lexo më shumë
11.03.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES NË EKSPOZITËN NDËRKOMBËTARE BAU

ETEM prezantoi me sukses zgjidhjet e saj të sistemit në ekspozitën më me famë ndërkombëtare BAU, e cila u zhvillua nga 14 deri në 19 janari në Mynih
Lexo më shumë
11.03.2019

ETEM BULGARIA VEÇON PRODHIMIN E PROFILEVE TË ALUMINIT TË EKSTRUDUAR

Etem Bullgari, mori vendimin për të veçuar prodhimin e profileve të aluminit me anë të ekstrudimit dhe përpunimin e mëtejshëm të profileve të aluminit duke nënshkruar një marrëveshje investimi me Gestamp
Lexo më shumë
SHIHNI TË GJITHA LAJMET