ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Divisions

ARKITEKTURA

Në kohën kur estetika dhe funksionaliteti janë me rëndësi të madhe në arkitekturën moderne, ETEM ofron një koleksion të gjerë të sistemeve për të përmbushur kërkesat tradicionale dhe bashkëkohore arkitekturale.

SHIH MË SHUMË

AUTOMOBILISTIKA

Objektiva e ETEM është të kuptojë qartë proceset dhe nevojat e secilit klient, dhe t’i japë atyre produkte me vlerë të shtuar që ndihmojnë ata të arrijnë qëllimet e tyre. Me një skuadër të përkushuar, kreative dhe të kualifikuar Kërkimore dhe Zhvillimore, me ekperiencë të zgjeruar në sektorin automobilistik, ETEM bashkëpunon me klientët që në fazat fillestare të një projekti për të arritur rezultatet e dëshiruara.

SHIH MË SHUMË

NXJERRJA E ALUMINIT

ETEM është specialist në prerjen e profileve të aluminit. Dizajni specifik i komponentëve, i bazuar në njohjen e thellë dhe mbështetur nga infrastruktura e avancuar e IT-së, na mundëson të krijojmë produkte me porosi që janë individuale ndaj specifikimeve të klientëve. Përvoja dhe burimet tona sigurojnë shpërndarjen në kohën dhe me koston më efikase.

SHIH MË SHUMË