ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Karriera

Aktiviteti komercial gjithnjë e në rritje i ETEM, sëbashku me zgjerimin e saj global dhe risitë teknologjike, nënkupton se ne kemi nevojë për të tërhequr profesionistë të rinj, të talentuar.

Ne jemi në kërkim të personave të mbushur me një shpirt krijues, kërkues dhe me një qëndrim vetbesues.

Persona të cilët mirëpresin sfidat, arrijnë qëllimet dhe kanë një përvojë solide në industrinë e aluminit.

Në fakt, ne jemi gjithmonë në kërkim të individëve të apasionuar, të njerëzve me karakter dhe etikë të fortë biznesi.

Nëse e ndjeni se i përmbushni kriteret e mësipërme, ju lutem na kontaktoni.

Do të na pëlqente shumë të dëgjonim për ju!

VENDE PUNE VAKANTË

Customer Service

Customer Service Representative Sofia, Bulgaria

Customer Service Representative

Sofia, Bulgaria

The purpose of the position is the complete support of the exports sales team.

Key responsibilities include:
• Records and processes orders received by mail, telephone and /or through personal customer contact in the system;
• Provides pricing, availability and schedule information within established guidelines;
• Serves as a communication link between customer and sales staff to assure responsiveness;
• Tracks order activity and alerting appropriate staff of any potential delivery problems.

The ideal candidate should possess:

• At least 1 years of customer service experience;
• University degree;
• Good communication and organizational skills, able to work in a team environment;
• Excellent attention to detail and accuracy, ability to multi-task;
• Ability to work under pressure and to deadlines;
• Energetic, ambitious, result oriented;
• Excellent knowledge of English is a must;
• Knowledge of SAP will be considered a plus.

The Company Offers:

• Competitive remuneration package and bonuses;
• Continuous training;
• Opportunities for development in a dynamic and growing international group;
• Opportunity to observe best practices and further develop your professional expertise;
• Rewarding and motivating working conditions.


If you match the above mentioned criteria and you are interested in this role, please send us your CV.
Only short – listed candidates will be contacted. Confidentiality is guaranteed.

Apply now

Manufacturing

Process Engineer Sofia, Bulgaria

Process Engineer

Sofia, Bulgaria

Duties and responsibilities:
• Organizes technological activity and takes the responsibility for establishing and monitoring processes;
• Apply measures to control and process optimization, using principles of lean manufacturing, participated in the validation of processes and equipment;
• Participate in projects to improve the technological state of the equipment, engaged in installation, acceptance and preventive maintenance of equipment;
• Propose measures to improve the value and quality of the products involved in the setting of production targets (KPI) and takes the responsibility for achieving them;
• Participate in the design and development of manufacturing processes, analyze opportunities to introduce new products;
• Prepare work instructions and technological procedures, controls their implementation;
• Participate in the training of employees on processes;

Requirements:
• University degree, master's degree or bachelor of engineering. Advantage of direction Mechatronics, Mechanical Engineering, Industrial Technologies, Metallurgy;
• Experience in a similar position;
• Fluency in English, both written and spoken - very good;
• Knowledge of CAD programs of Autodesk and MS Office;
• Knowledge in operation and programming of the machine type Rotary transfer machine / CNC / is an advantage;
• Initiative to solve problems encountered in work;
• Ability to work in a team.

The Company Offers:
• Competitive remuneration package and bonuses;
• Continuous training;
• Opportunities for development in a dynamic and growing international group;
• Opportunity to observe best practices and further develop your professional expertise;
• Rewarding and motivating working conditions.

Please send your detailed CV in English. Only short-listed candidates will be contacted. All applications will be treated in the strictest confidence.

Apply now
Formulari i aplikimit për punë
Ju lutem, plotësoni formularin ose aplikoni me profilin tuaj të LinkedIn\ Please try again later.
*Fushat e shënuara me yll janë të detyrueshme Send
Your message was sent successfully!