ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Të përgjithshme

Here you can find the latest company's news, information about ongoing projects and facade engineering tendencies.
12.9.2019

SË AFËRMI DO TË ZHVILLOHET KOFERENCA E PESTË TË ETEM-it NË LIDHJE ME INXHINIERIN E FASADAVE

Digjitalizimin dhe automatizimin në arkitekturë do të jenë ndër pikat kryesore të programit
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES ME PROJEKTIN INDEWAG NË “DITËT EVROPIANE TË INDUSTRISË”

ETEM prezantoi me sukses projektin InDeWaG në "Ditët evropiane të industrisë", të organizuara nga Komisioni Evropian në kryeqytetin e Evropës - Bruksel
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES NË EKSPOZITËN NDËRKOMBËTARE BAU

ETEM prezantoi me sukses zgjidhjet e saj të sistemit në ekspozitën më me famë ndërkombëtare BAU, e cila u zhvillua nga 14 deri në 19 janari në Mynih
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM BULGARIA VEÇON PRODHIMIN E PROFILEVE TË ALUMINIT TË EKSTRUDUAR

Etem Bullgari, mori vendimin për të veçuar prodhimin e profileve të aluminit me anë të ekstrudimit dhe përpunimin e mëtejshëm të profileve të aluminit duke nënshkruar një marrëveshje investimi me Gestamp
Lexo më shumë
19.11.2018

ETEM FILLOI KRIJIMIN E BIBLIOTEKËS SË SAJ BIM

Qasja në bibliotekat BIM të ETEM-it E85 mund të arrihet pas regjistrimit në faqen tonë të internetit me versione për Autodesk Revit nga 2019 deri në 2016
Lexo më shumë
14.11.2018

ETEM DO TË MARRË PJESË NË EKSPOZITËN BAU 2019

BAU PANAIRI DO TË MBAHET NGA 14 DERI 19 JANARI 2019
Lexo më shumë
14.11.2018

ETEM U PARAQIT ME SUKSES NË FORUMIN E AUTOMOTIVE & EXPO 2018

THEKSI NË PREZANTIMIN E ETEM-IT ISHTE GAMË E GJERË TË PROFILEVE TË ALUMINIT, GJYSMË TË GATSHME DHE TË PËRFUNDUARA, TË DESTINUARA PËR INDUSTRINË AUTOMOBILISTIKE
Lexo më shumë
15.5.2018

DRITARJA E RE E FSHEHUR E INTEGRUAR NE FASADEN E85

Arkitektura moderne nuk ndalet duke u zhvilluar dhe duke dhënë përshtypjen e lirisë së pakufizuar krijuese.
Lexo më shumë
1 2 3 4 5 ... 10