ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll
21.11.2019

ETEM PËRFSHIN SISTEMET HYLINE NË PORTFOLION E TIJ

SHIH MË SHUMË

Që nga 1 Nëntori, ETEM fillon zyrtarisht partneritetin e saj strategjik me markën prestigjioze Portugeze HYLINE, e cila ofron zgjidhje inovative prej aluminit të minimizuara.  ETEM përfshin zyrtarisht të gjithë produktet e markës HYLINE në portofolin e tij dhe do të jetë përfaqësuesi ekskluziv për Evropën Juglindore.

Sistemet janë jashtëzakonisht moderne në dizajn dhe zgjerojnë fushën e veprimit të arkitektit. Portofoli i HYLINE përbëhet nga zgjidhje rrëshqitëse të minimizuara, dritare të tipit gijotinë, dyer pivot, si dhe produkte të reja teknologjike që pritet të paraqitet para publikut gjatë dy forumeve në Athinë - në Konferencën e 14-të të Aluminit dhe të Ndërtimit dhe në Ekspozitën Xenia 2019. Vizitorët në edicionin e këtij viti në Batimat në Paris (4-8 nëntori 2019) do të kenë mundësinë të njihen me punimet më të fundit të Hyline, të paraqitura nga ekipet e dy markave.

Puna me produkte të markës HYLINE është pjesë e strategjisë së ETEM-it për ofrimin e zgjidhjeve fleksibële arkitekture të përshtatura me tendencat dhe sfidat e fundit të projektimit. Të gjitha sistemet ETEM mund të kombinohen me zgjidhje HYLINE, duke siguruar liri të plotë për arkitektin.


«Për ne ishte e rëndësishme të pasuronim portofolin tonë prej zgjidhjeve arkitekture prej aluminit me të tilla që eliminojnë çdo kufizim. Bashkëpunimi midis dy markave do të bëjë të mundur që edhe projektet më të guximshme arkitekturore të realizohen, kurse sistemet ofrojnë aftësi të jashtëzakonshme që do të kënaqin arkitektët dhe dizajnerët më eksigjentë. Me një produkt të vetëm, ne mund të kemi minimizim, estetikë dhe funksionalitet" ndanë me të tjerët Pavlos Vatavalis, Drejtori Kryesor Teknik i ETEM-it.

SHIHNI TË GJITHA LAJMET

Other News

12.9.2019

SË AFËRMI DO TË ZHVILLOHET KOFERENCA E PESTË TË ETEM-it NË LIDHJE ME INXHINIERIN E FASADAVE

Digjitalizimin dhe automatizimin në arkitekturë do të jenë ndër pikat kryesore të programit
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES ME PROJEKTIN INDEWAG NË “DITËT EVROPIANE TË INDUSTRISË”

ETEM prezantoi me sukses projektin InDeWaG në "Ditët evropiane të industrisë", të organizuara nga Komisioni Evropian në kryeqytetin e Evropës - Bruksel
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES NË EKSPOZITËN NDËRKOMBËTARE BAU

ETEM prezantoi me sukses zgjidhjet e saj të sistemit në ekspozitën më me famë ndërkombëtare BAU, e cila u zhvillua nga 14 deri në 19 janari në Mynih
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM BULGARIA VEÇON PRODHIMIN E PROFILEVE TË ALUMINIT TË EKSTRUDUAR

Etem Bullgari, mori vendimin për të veçuar prodhimin e profileve të aluminit me anë të ekstrudimit dhe përpunimin e mëtejshëm të profileve të aluminit duke nënshkruar një marrëveshje investimi me Gestamp
Lexo më shumë