ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll
11.3.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES NË EKSPOZITËN NDËRKOMBËTARE BAU

SHIH MË SHUMË

ETEM prezantoi me sukses zgjidhjet e saj të sistemit në ekspozitën më me famë ndërkombëtare BAU, e cila u zhvillua nga 14 deri në 19 janari në Mynih, Gjermani.

E shtruar në një sipërfaqe prej 72 m² reparti i ETEM-it tregoi zgjidhje konkrete dhe produkte që janë në përputhje me tendencat aktuale arkitekturore.

Ekipi i ETEM u paraqit para vizitorëve një pjesë e zgjidhjeve të fundit të sistemeve - zgjidhje për mbrojtjen nga dielli me kontroll automatik, në kombinim me fasadët e varura E85, sistem E68 për dyer dhe dritare me krahë të fshehura, derë e hyrjes E75  me material i sheshtë i aplikuar, pergola të projektuara posaçërisht etj. Interesi më i madh në mesin e të ftuarve në repartin shkaktoi sistemi për mbrojtje nga dielli me mundësi  për  telekomandë me anë të telefonit celular.

Sipas organizatorëve të këtij viti, BAU 2019 ka shënuar disa arritje rekord. Për herë të parë një sipërfaqe e madhe të ekspozitës prej 200 000 metra katrorë 2 250 kompani nga 45 vende kanë prezantuar produktet dhe zgjidhjet e tyre për sektorin e ndërtimit. Numri i vizitorëve të këtij viti ka arritur në 250 000, kurse numri i vizitorëve të huaj jashtë Gjermanisë ka arritur një nivel të lartë të ri të 85 000.

Në forumin u shpall startimi i një ekspozitë  të re tregtare dixhitale për zgjidhjet digjitale në sektorin e ndërtimit - digitalBAU. Organizator i ngjarjes dixhitale do të jetë Messe München në partneritetin me Asociacioni Federale të Software-it të ndërtimit (Bundesverband Bausoftware - BVBS).

Pritet DigitalBAU të mbahet për herë të parë nga 11 deri më 13 shkurt, 2020 në Këln.

Ekipi i ETEM falenderoi të gjithë mysafirët e ekspozitës të cilët vizatuan repartin e kompanisë. Shihemi përsëri në BAU 2021.

SHIHNI TË GJITHA LAJMET

Other News

21.11.2019

ETEM PËRFSHIN SISTEMET HYLINE NË PORTFOLION E TIJ

Kompania do të jetë përfaqësuesen ekskluzive i markës për Evropën Juglindore
Lexo më shumë
12.9.2019

SË AFËRMI DO TË ZHVILLOHET KOFERENCA E PESTË TË ETEM-it NË LIDHJE ME INXHINIERIN E FASADAVE

Digjitalizimin dhe automatizimin në arkitekturë do të jenë ndër pikat kryesore të programit
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM U PREZANTUA ME SUKSES ME PROJEKTIN INDEWAG NË “DITËT EVROPIANE TË INDUSTRISË”

ETEM prezantoi me sukses projektin InDeWaG në "Ditët evropiane të industrisë", të organizuara nga Komisioni Evropian në kryeqytetin e Evropës - Bruksel
Lexo më shumë
11.3.2019

ETEM BULGARIA VEÇON PRODHIMIN E PROFILEVE TË ALUMINIT TË EKSTRUDUAR

Etem Bullgari, mori vendimin për të veçuar prodhimin e profileve të aluminit me anë të ekstrudimit dhe përpunimin e mëtejshëm të profileve të aluminit duke nënshkruar një marrëveshje investimi me Gestamp
Lexo më shumë