ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

NXJERRJA E ALUMINIT

PROFILET E ALUMINIT ETEM. NJË FURNIZUES, APLIKIME TË PAFUNDME

ETEM është specialist në prerjen e profileve të aluminit. Dizajni specifik i komponentëve, i bazuar në njohjen e thellë dhe mbështetur nga infrastruktura e avancuar e IT-së, na mundëson të krijojmë produkte me porosi që janë individuale ndaj specifikimeve të klientëve. Përvoja dhe burimet tona sigurojnë shpërndarjen në kohën dhe me koston më efikase.

Kapacitetet prodhuese të porosive

Kapaciteti prodhues në ETEM shkon më përtej se sa standardi i produkteve të shitura. Biznesi ynë krijon dhe prodhon komponentë specifikë për klientin, duke ndihmuar klientët tanë të zhvillojnë produkte që plotësojnë kërkesa specifike. Të punosh me ETEM do të thotë mbështetje që në fillim, nga këshillimi i hershëm deri në krijimin e një produkti përfundimtar, produktit perfekt.

NXJERRJA E ALUMINIT