ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Produktet suplementare

ETEM shkon përtej sistemeve konvencionale dhe ka zgjeruar gamën e produkteve dhe zgjidhjeve  të saj, që kanë për qëllim përmirësimin e jetesës së përditshme të banorëve të ndërtesës.

Duke marrë parasysh sigurinë dhe funksionalitetin si fillim, ne kemi dizenjuar dhe paraqitur produkte që përmbajnë certifikimet më strikte, të cilat janë kryesisht të përputhshëm me sistemet e ETEM por që edhe të përdoren veçmas në një sërë konstruksionesh.

Produktet suplementare
Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme
Produktet suplementare