ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

NXJERRJA

NXJERRJA

Impiantet tona të prodhimit janë të pajisur me 5 presa moderne për nxjerrje, duke prodhuar një gamë të gjerë të profileve të aluminit për sistemet arkitekturale, industrinë automobilistike dhe aplikacionet e tjera industriale. 
Pajisjet moderne lejojnë që të prodhojmë profile me porosi, të teknologjisë së lartë, të cilat përputhen saktësisht me dizenjot e klientit.

NXJERRJA