ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

TRAJTIMI I SIPËRFAQES

TRAJTIMI I SIPËRFAQES

Profilet e aluminit ETEM mund të jenë të trajtuar në sipërfaqe në një sërë mënyrash, përfshirë elektrokimike, anodizimin dhe veshjen organike dhe veshjen me bojë pluhur.

Ne kemi 2 linja vertikale dhe 2 linja horizontale për lyerjen me bojë pluhur dhe si një kompani e licensuar e QUALICOAT dhe QUALIDECO, ne sigurojmë një gamë të gjerë të ngjyrosjes me boje pluhur me cilësi shumë të lartë.

TRAJTIMI I SIPËRFAQES