ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Prodhimi

NXJERRJA

Impiantet tona të prodhimit janë të pajisur me 5 presa moderne për nxjerrje, duke prodhuar një gamë të gjerë të profileve të aluminit për sistemet arkitekturale, industrinë automobilistike dhe aplikacionet e tjera industriale. 
Pajisjet moderne lejojnë që të prodhojmë profile me porosi, të teknologjisë së lartë, të cilat përputhen saktësisht me dizenjot e klientit.

SHIH MË SHUMË

TRAJTIMI I SIPËRFAQES

Si një kompani e liçensuar nga QUALICOAT dhe QUALIDECO , ETEM mundëson një seri të plotë ngjyrash dhe një cilësi shumë të lartë.

SHIH MË SHUMË

PROCESIMI SHTESË

ETEM mund të performojë punime preçize për të dorëzuar një produkt gjysëm të katshëm ose produkt të përfunduar, i gatshëm për tu përdorur.

SHIH MË SHUMË