ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E1000

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Cilësia Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Stabiliteti strukturor Pamja elegante
Përshkrimi

Sistem pa ndarje termike.
Ofron një varietet të gjerë solucionesh për ndarjet e brendshme, dyert dhe dritaret. Janë të mundur strehat diellore. Opsionet estetike përfshijnë dizajnë të drejtë dhe të rrumbullakët.

APLIKIMET

I përshtatshëm për të gjitha ndarjet e brendshme, për vitrinat teke të dyqaneve, dyert e zyrave dhe shumë të tjera. 

Solucionet për dyert anti panik, dyer me kyçje teke ose me shumë kyçje. Solucion i grilave të veçanta me fletë grilash të sistemit E1500 ETEM.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Përshkueshmëria teknike: Class 4
Përçueshmëria e ujit:  Class E 1200
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Class C5
Transmetimi termik: Uf = 1,9 W/m2.K
Izolimi i tingullit: Rw=42dB)
Çertifikatat
Përshkueshmëria e ajrit / Përçueshmëria e ujit / Rezistenca ndaj forcës së erës 0 1 2 3 Izolimi i tingullit 4 5

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Efektet e Drurit Anodizimi

Broshurat & Katalogët

E1000 Katalogu Teknik Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II E1000 Product Passport

Buletini teknik

Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

Capital Fort
Ndërtesa administrative
Qendra Aleksandar Bulevar
Qendra e biznesit Genimex
Capital City Center
European College
Graffiti gallery Hotel
Hotel Suite
INTERCERAMICS showroom
Kantna garaza