ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E2300

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Cilësia Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Stabiliteti strukturor Pamja elegante
Përshkrimi

Ε2300 ndoshta është sistemi ETEM më i përdorur me 20 vite prezencë në treg.
Sistemi u dizenjuar për hapjet mesatare dhe të mëdha, dhe për shkakt të dizajnit të tij origjinal revolucionar, është mirëpranuar nga arkitektët dhe inxhinierët si i durueshëm, me jetëgjatësi dhe me karakteristika shumë të mira.

Gjatë viteve,  E2300 është përditësuar vazhdimisht me profile të rinj dhe tipologji konstruksioni që e bëjnë atë modern dhe sistem komplet. Për shkak të gamës së gjerë të zgjidhjeve të mundshme nga E2300, sistemi është përdoru gjerësisht në projekte të mëdha ku performanca dhe qëndrueshmëria kanë qenë parakërkesat.

E2300 i ka të gjithë aksesorët e nevojshëm dhe mekanikzmat e nevojshme që i japin siguri dhe funksionalitet sistemit.

Ai ka të gjitha certifikatat e duhura për performancën që sigurojnë se ai përputhet me kërkesat e aplikueshme për kornizat e aluminit.

 

TIPOLIGJITË
  • Dyer me një kanatë dhe dy kanata
  • Dritare me një kanatë  dhe dy kanata me anim dhe rrotullim
  • Dyer ballkonesh me një kanatë dhe dy kanata me anim dhe rrotullim
  • Dyer dhe dritare të kombinuara me korniza fikse
  • Konstruksione kompozite për cepat
  • Konstruksione me kanatë që palosen disa here
  • Vitrina
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 4
Përçueshmëria e ujit  Klasi E1050
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Klasi C5
Izolimi akustik: Rw=39dB
Çertifikatat
Përshkueshmëria e ajrit / Përçueshmëria e ujit / Rezistenca ndaj forcës së erës 0 1 2 Izolimi i tingullit 3 4

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Efektet e Drurit Anodizimi

Broshurat & Katalogët

Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II

Buletini teknik

Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

Hotel Elysium
McArthurGlen designer outlets
Rainbow multifunctional center
Factory Outlet