ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E38

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system Cilësia Siguria Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Ruajtja e energjisë
Përshkrimi

Optimizuar për stabilitet strukturor teksa përdor minimalisht aluminin. Profilet përforcohen në pikat që durojnë ngarkesat. Set i gjerë profilesh dhe tipologjish. Opsione estetike me dizajnë të drejtë dhe të rrumbullakët.

Lustrim me kornizë deri në 30mm.

APLIKIMET

Dritaret dhe dyert për projektet rezidencialë dhe komercialë. 

Kompatibël me çdo sistem vetratash ETEM.

TIPOLIGJITË
  • Dritare me një kanat, me dy kanatë, dritare fikse, derë ballkoni me një kanat, me dy kanatë, hyrje kryesore me derë teke dhe me dy kanatë.
  • Zgjidhje për të dy tipet e mekanizmave me gjuhez EURO dhe 16 mm.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 4
Përçueshmëria e ujit:  Klasi E1050
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Klasi C5
Transmetimi termik: Uf = 2,6 W/m2.K

 

Çertifikatat
Përshkueshmëria e ajrit / Përçueshmëria e ujit / Rezistenca ndaj forcës së erës 0 1 2 3 4 Transmetimi termik 5 6

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Efektet e Drurit Anodizimi

Broshurat & Katalogët

Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II
Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

Bashkia e Gerakas