ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E39

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system Hapësirë e hapur Cilësia Siguria Shumëllojshmëria e zgjidhjeve
Përshkrimi

Zgjidhje e dizenjuar veçanërisht për hapjet Slide & Fold. Sisteme alumini elegantë, të drejtë dhe aksesorë çeliku që nuk ndryshken të cilët sigurojnë jetëgjatësi.

Trashësia e xhamit deri në 34mm i jep efikasitet impresiv të kursimit të energjisë.

APLIKIMET

E përshtatshme për projekte të ndryshëm, përfshirë shtëpitë me pishina, kopshtet dimërore, restorantet dhe shumë të tjera. 

TIPOLIGJITË
 • 220
 • 330
 • 321
 • 440
 • 422
 • 431
 • 550
 • 541
 • 532
 • 660
 • 633
 • 651
 • 770
 • 871
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Transmetimi termik: Uf = 2,6 W/m2.K
Çertifikatat
Transmetimi termik 0

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Efektet e Drurit Anodizimi

Broshurat & Katalogët

E39 Product Leaflet E39 Katalogu Teknik Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II

Buletini teknik

Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme