ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E40

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system Cilësia Siguria Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Ruajtja e energjisë
Përshkrimi

Optimizuar për stabilitet strukturor teksa përdor aluminin minimal. Profilet përforcohen në pikat që durojnë ngarkesat. Set i gjerë profilesh dhe tipologjish. Opsione estetike me dizajnë të drejtë dhe të rrumbullakët.

Lustrim me kornizë deri në 32mm.

APLIKIMET

Dritaret dhe dyert për projektet rezidencialë dhe komercialë. Kompatibël me çdo sistem vetrate ETEM.

TIPOLIGJITË
  • Dritare me një kanat, me dy kanata, dritare e fiksuar, derë ballkoni me një kanat, me dy kanata, derë për hyrje kryesore me një kanat dhe dy kanata.
  • Zgjidhje për të dy tipet e mekanizmave me gjuhez EURO dhe 16 mm.
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 4
Përçueshmëria e ujit:  Klasi E1050
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Klasi C5
Izolimi akustik: Rw=41dB
Transmetimi termik: Uf = 2,5 W/m2.K

 

Çertifikatat

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Efektet e Drurit Anodizimi

Broshurat & Katalogët

E40 Katalogu Teknik Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II
Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

Ndërtesa administrative
Ndërtesa administrative Oso
Qendra Aleksandar Bulevar
Gjimnazi "Nikola Obreshkov"
Hotel Delfin
Largo shopping centre
Qendra e kamionëve të Mercedes
Bashkia e Faliro
Spitali Selena
Kompleksi sportiv Arena