ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E45

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system Cilësia Siguria Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Ruajtja e energjisë
Përshkrimi

Optimizuar për stabilitet strukturor teksa përdor aluminin minimal. Profilet përforcohen në pikat që durojnë ngarkesat. Set i gjerë profilesh dhe tipologjish. Opsione estetike me dizajnë të drejtë dhe të rrumbullakët.
Aplikim të mundshëm me mekanizëm për rezistencë kundër vjedhjes deri në klasin RC2. Xham në kanatë deri në 40mm.

APLIKIMET

Dritaret dhe dyert për projektet rezidencialë dhe komercialë. Kompatibël me çdo sistem vetrate ETEM.

TIPOLIGJITË
  • Dritare me një kanat, me dy kanata, dritare e fiksuar, derë ballkoni me një kanat, me dy kanata, derë për hyrje kryesore me një kanat dhe dy kanata.
  • Zgjidhje për të dy tipet e mekanizmave me gjuhez EURO dhe 16 mm.
  • Opsioni i hapjes pivot në akset horizontale dhe vertikale.
  • Dritare që hapen nga jashtë.
  • Zgjidhje ajrimi të fshehur.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 4
Përçueshmëria e ujit:  Klasi E1200
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Klasi C5
Izolimi akustik: Rw=42dB
Transmetimi termik: Uf = 1,9 W/m2.K

 

Çertifikatat
Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

River West
Socotab plant
Stacioni hekurudhor qëndror
Ndërtesa Alimenti
Fabrika Apollon
Artemida
BC Shevchenkivskiy
Qendra e biznesit Astral
Qendra e biznesit Genimex
Capital City Center