ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

E68

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system Cilësia Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Stabiliteti strukturor Dizajni modern
Përshkrimi

Një sistem i detyrueshëm me një gamë të gjerë të kursimit të energjisë dhe opsioneve të performancës. Dizajni i sheshtë siguron që sistemi të kujdeset për konceptet estetikë modernë. Një varietet i gjerë i tipologjive për kursimin e energjisë lejon një përputhje ekzakte me kërkesat e projektit.
Xham në kasë deri në 48mm.

APLIKIMET

Dritaret dhe dyert për projekte rezidencialë dhe komercialë. Kompatibël me çdo sistem vetratash ETEM. 

TIPOLOGJITË
  • Dritare ajrosëse teke, dritare ajrosëse dopio, dritare e fiksuar, derë ballkoni ajrosëse me një kanat dhe me dy kanata, derë për hyrje kryesore me një kanat dhe dy kanata.
  • Zgjidhje për të dy tipet e mekanizmave me gjuhez EURO dhe 16 mm.
  • Kanate e Fshehur
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
STANDARDI Uf: 1,9W/m2.K (për kombinimin e brezit dhe kornizës)
STANDARDI Uf +: 1,8W/m2.K (për kombinimin e brezit dhe kornizës)
LARTËSIA Uf: 1,7W/m2.K (për kombinimin e brezit dhe kornizës)
LARTËSIA Uf +: 1,6W/m2.K (për kombinimin e brezit dhe kornizës)
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 4
Përçueshmëria e ujit:  Klasi E1500
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Klasi C5
Çertifikatat
Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme