ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Panelet e dyerve

Produktet suplementare / Panelet e dyerve

Përshkrimi

Panelet e dyerve ETEM përbëhen nga fletë alumini të cilësisë së lartë dhe proçesohen duke përdorur teknologjitë më të fundit për të siguruar qëndrueshmëri të lartë.

APLIKACIONET
  • Rezidencial
  • Komercial
Tipologjitë

Panelet e dyerve ETEM mundësohen nëpërmjet serive të opsioneve të ndryshme të dizajnit:

  • Panelet e presuara tradicionale: një seri me një gamë të gjerë modelesh të dizenjuar për nevojat e përditshme me një kosto të përballueshme.
  • Klasike bashkëkohore: një seri panelesh alumini për dyer dizenjuar për të ofruar pamjen estetike të arkitekturës tradicionale bashkëkohire. Kombinuar me fletë alumini të përforcuar me trashësi prej 1.2mm dhe 1.4mm, seritë klasike kombinojnë estetikën me cilësinë dhe qëndueshmërinëDizajni INOX: përdorimi i grafikëve të rinj nga pllakat e INOX, panelet specifikë janë kombinuar harmonikisht me karakteristika të reja.

Broshurat & Katalogët

Broshurat e paneleve
Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme