ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Q60 PVC

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system 100% të riciklueshme Cilësia Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Pamja elegante
Përshkrimi

Profile me katër dhoma
Thellësi montimi e optimizuar 60mm
Dy nivele për izolim
Gomina të integruara
Mundësi xhami 24mm dhe 32mm
Rregullim i lehtë dhe i sigurtë i pjesëve të jashtme
Profile të njëjtë për përforcim
Varietet arkitektural dhe dizajni
Mundësi për të instaluar një kapak alumini
Zgjedhje e ngjyrave RAL dhe anodizim i kapakut të aluminit

Stabilizuesit Kalcium-Zink të përdorur në prodhimin e profileve sigurojnë një reduktim në ndikimet mjedisore dhe një riciklueshmëri të plotë, sikurse edhe përmirësim të stabilitetit të shtresës së sipërme të profilit.

APLIKIMET

Sistemi Q60 PVC është dizenjuar për të siguruar një set të plotë produktesh që ofrojnë zgjidhje të besueshme për çdo projekt. Ideal për aplikacionet dhe përdoret në ndërtesat e reja dhe rinovimin e strukturave ekzistuese.

TIPOLIGJITË
  • Dritare me një dhe dy kanatë
  • Dyer ballkoni me një dhe dy kanatë
  • Dyer që hapen nga brenda ose nga jashtë
  • Dyer dhe dritare të kombinuara me korniza fikse
  • Konstruksione kompozite të cepave
  • Dyer me një dhe dy kanatë
  • Konstruksion i shumfishtë kanatësh
  • Vitrina
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 3
Përçueshmëria e ujit: Klasi 5A
Rezistenca ndaj forcës së erës: Klasi C2
Izolimi termik: Uw from 1.23 W/(m2*K)
Izolimi akustik: 37dB
Çertifikatat
Përshkueshmëria e ajrit / Përçueshmëria e ujit / Rezistenca ndaj forcës së erës 0

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Wood imitations

Broshurat & Katalogët

Katalogu Teknik PVC Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II

Buletini teknik

Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

Hotel Metropol