ETEM Logo
ETEM Logo
Mbyll

Q72 PVC

Dyert dhe dritaret / Dritaret

FEATURES
Thermal break system Cilësia Shumëllojshmëria e zgjidhjeve Stabiliteti strukturor Pamja elegante
Përshkrimi

Profile me pesë dhoma Klasi A
72mm thellësia e optimizuar e montimit
Dy nivele izolimi
Gomina të integruara
Mundësi xhami 24mm, 28mm, 34mm dhe 42mm
Rregullim i lehtë dhe i sigurtë i pjesëve të jashtme
Profile me përforcim të njëjtë
Varitet dizajni dhe arkitektural
Opsion për të instaluar një kapak alumin
Zgjedhje e ngjyrave RAL dhe anodizim i kapakut të aluminit

Stabilizuesit Kalcium-Zink të përdorur në prodhimin e profileve sigurojnë një reduktim në ndikimet mjedisore dhe një riciklueshmëri të plotë, sikurse edhe përmirësim të stabilitetit të shtresës së sipërme të profilit.

APLIKIMET

Sistemi Q72 PVC është dizenjuar për të siguruar një set të plotë produktesh që ofrojnë zgjidhje të besueshme për çdo projekt. Idela për aplikacionet dhe përdoret në ndërtesat e reja dhe rinovimin e strukturave ekzistuese.

TYPOLOGIES
  • Dritare me një dhe dy kanata
  • Dyer ballkoni me një dhe dy kanatë
  • Dyer me hapje nga brenda dhe nga jashtë
  • Dyer dhe dritare të kombinuara me korniza fikse
  • Konstruksione të cepave me kompozite
  • Dyer me një dhe dy kanata
  • Konstruksione të cepave me  kompozite
  • Vitrina
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Përshkueshmëria e ajrit: Klasi 4
Ngushtim i ujit:  Klasi 5A
Rezistenca ndaj forcës së erës:  Klasi C2
Izolimi Termik: Uw from 0.74 W/(m2*K)
Çertifikatat
Përshkueshmëria e ajrit / Përçueshmëria e ujit / Rezistenca ndaj forcës së erës 0 1 2 Transmetimi termik 3 4

Ngjyrat e mundshme

Ngjyrat RAL Ngjyrat ETEM Wood imitations

Broshurat & Katalogët

Q72 Broshura Katalogu Teknik PVC Katalogu Teknik i Përgjithshëm Botimi II

Buletini teknik

Në ETEM, qëllimi ynë kryesor është dizajni dhe projektimi i produkteve që na ndihmojnë të përmirësojmë jetesën tonë të përditëshme

Projektet përkatës

Ndërtesa Deluxe
Ndërtesa rezidenciale Oasis 3
Baneasa 1 Residence
Paunov breg
Arte Hotel
Sport Campus
Hotel Metropol